Leverans

Beroende på vilket hjälpmedel du har kan du få det på olika sätt. Du och din förskrivare kommer överens om hur hjälpmedlet ska levereras och förskrivaren registrerar det i beställningen.

Det kan hända att du får delleverans av de hjälpmedel du beställt, då kommer resten av dina beställda produkter att levereras så snart som möjligt.

Leveranstid

Ordinarie leveranstid är fyra helgfria vardagar, räknat från dagen efter beställning inkommit till Förbrukningshjälpmedel i hemmet.

Har du hjälpmedel som ska levereras hem kommer leverans att ske på en vardag klockan 8-16.30. Har du angivit att du önskar telefonavisering, kommer vår distributör att ringa dig före leverans för att komma överens om en leveransdag.

Post och paket levereras på vardagar från vår distributör till PostNords utlämningsställe. Se information från ditt utlämningsställe för aktuella öppettider för uthämtning av post och paket.

Leverans av likvärdig artikel

Det händer att exakt den artikel som din förskrivare angav i samband med förskrivningen inte finns i vårt sortiment. Vi levererar då ett likvärdigt hjälpmedel, med motsvarande funktion. 

Skulle den likvärdiga artikeln inte passa dig - tveka inte att höra av dig till din förskrivare!